Beautybehandelingen Medex

Salon 83 behandeling ‘Basic’ [30 min. / € 35,-]

Dubbele reiniging, peeling, masker, afsluitend serum en dag- of nachtverzorging. Afgestemd op jouw huidconditie. Incl. kort huidadvies.

Salon 83 ‘Fruitzuren behandeling’ [30. min / € 32,-]

LET OP; deze behandeling voeren we uitsluitend uit van oktober t/m maart.

Vermindering van cohesie tussen de hoorncellen.

Versnelling van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van het stratum corneum.

Te gebruiken bij hyperkeratinisatie, acne (acnelittekens), verouderde huid, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. Deze behandeling bestaat uit: reiniging, a-Hycid 30% fruitzuren (per keer opbouwend), masker, dag- of nachtcrème.

Gedurende de behandelingsperiode met a-Hycid® producten moet het gebruik van andere producten die een peelende werking op de huid hebben, vermeden worden (bijvoorbeeld benzoylperoxide, vitamine A-zuur en azelainezuur). Ook moet worden afgezien van bestraling, zonnebank, overmatig zonlicht of andere handelingen met een irriterend effect op de huid.

Salon 83 behandeling ‘Deep Clean’ [60 min. / € 55,-]

Een ‘deep-clean’ zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Deze behandeling is gericht op het stimuleren van collageen, elastine en hyaluron in de huid. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes in de huid en geeft een mooie gezonde glans. De behandeling bestaat uit: wenkbrauwen modelleren, een dubbele reiniging, peeling, bindweefselmassage,

‘Schoonheidsbehandelingen Salon 83’ [90 min. / € 69,-]

De producten van Medex zitten vol wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen en brengen de huid direct in optimale conditie. De behandeling is gericht op het herstellen, verbeteren en verstevigen van de huid en bestaat uit: Intake, epileren/verven, dubbele reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, ontspanningsmassage of bindweefselmassage, masker, biologisch serum en dag- of nachtverzorging. Gevolgd door wassen/fohnen van het haar. Deze behandeling is custom made en daarom geschikt voor iedereen.